BA Motorrijtuigen

Verzeker uw bedrijfsvoertuig nu en geniet 2 maanden gratis op uw 1e jaarpremie!*
Aanbod autoverzekering Belfius Business Car geldig t.e.m. 31 maart 2019.

Maak een afspraak

De auto is een onmisbaar transportmiddel in het dagelijks leven, ook binnen organisaties en ondernemingen. Het verkeer wordt altijd maar drukker, de weersomstandigheden zijn soms heel moeilijk. Dan kan het gebeuren dat één van uw voertuigen een ongeval veroorzaakt of langs de weg staat door een technisch defect. Dan is het belangrijk om op dat moment een zo volledige en optimaal mogelijke bescherming te kunnen genieten voor uw wagens.

Het is niet alleen belangrijk dat uw eigen schade en die van benadeelde derden snel en correct worden vergoed. Maar ook dat uw eigen mensen snel bijstand krijgen en het voertuig opnieuw kan rijden.

Enkel de aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor uw wagenpark. De wettelijk verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) dekt alle schade die derden of uw passagiers overkomt bij een ongeval waarvoor u aansprakelijk bent.

Raadpleeg de algemene voorwaarden en lees de productinfo van deze verzekeringspolis i.v.m. het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking, de contactgegevens van de klachtendienst, enz.Productinfo
Algemene Voorwaarden Autoverzekering
Algemene Voorwaarden Autoverzekering V.E.R.
Algemene Voorwaarden Autoverzekering Bijstand

  • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.
Schade aangeven
Onze dienstverlening
Belfius sluit geen nieuwe contracten meer in het domein van schadeverzekeringen voor de publieke sector en voor grote ondernemingen.


*2 maanden gratis + 10 maanden betalen op de 1e jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Belfius Business Car die wordt afgesloten tussen 1 januari en 31 maart 2019 (inbegrepen). Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw autoverzekeringscontract en op de waarborgen Full Omnium en Mini Omnium bij vervanging van een voertuig dat al verzekerd is bij Belfius. Aanbod geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het risico. Het aanbod is uitsluitend bestemd voor bestuurders die al 5 jaar geen ongeval in fout meer hebben gehad. Het geldt niet voor wagenparken, 100% elektrische voertuigen, een affinity group of een contract zonder aangewezen bestuurder.