Omnium opdrachten

Vaak leggen vrijwilligers of personeelsleden vele kilometers af met hun eigen wagen in opdracht van een organisatie. Een ongeval is echter snel gebeurd en dan rijst de vraag wie de schade zal vergoeden. Hier biedt de omnium opdrachten een uitkomst: deze verzekering vergoedt de schade aan een eigen voertuig bij een ongeval in fout.

Een omnium dienstopdrachten polis is een supplementaire dekking voor de schade toegebracht aan een voertuig van de werknemer die in opdracht van de werkgever een verplaatsing maakt met de eigen wagen. Dit betekent dat leasingvoertuigen (onderschreven door de verzekeringsnemer) en bedrijfsvoertuigen niet in aanmerking kunnen komen.

Raadpleeg de algemene voorwaarden en lees de productinfo van deze verzekeringspolis i.v.m. het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking, de contactgegevens van de klachtendienst, enz.Productinfo
IPID - Technische Productfiche
Algemene Voorwaarden  

  • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.
Schade aangeven
Onze dienstverlening
Belfius sluit geen nieuwe contracten meer in het domein van schadeverzekeringen voor de publieke sector en voor grote ondernemingen.