OMNIPRO, onze verzekeringsoplossing speciaal voor de sector van de rust- en verzorgingstehuizen

Het beheer van een rust- of verzorgingstehuis is een uitdagende en omvangrijke taak.

Hierbij dient u als verantwoordelijke rekening te houden met de vele facetten van een optimaal beheer zoals beschikbare budgetten en beheersing van bepaalde risico’s.

U stelt zich dan ongetwijfeld wel eens de vraag: Waarvoor is mijn rusthuis verzekerd? Ben ik voldoende verzekerd? Hoe moet het verder na een zware brand in mijn rusthuis?

Met OMNIPRO zorgen wij er voor dat uw verzekeringen goed geregeld zijn zodat u zich met een gerust hart kan wijden aan de zorg voor uw residenten en personeel.

OMNIRPRO is de verzekeringsoplossing voor al uw verzekeringsvragen. Het is een verzekeringspakket optimaal afgestemd op de behoeftes van rust- en verzorgingstehuizen.

OMNIPRO verzorgingstehuizen steunende op drie grote pijlers:

  • Ruime waarborgen

OMNIPRO stelt u een breed palet van verzekeringen voor die een bescherming bieden voor de risico’s verbonden aan de werking van een rust- en verzorgingstehuis: het patrimonium, het personeel, de diverse aansprakelijkheden.

  • Modulair

Wij bieden u een breed gamma van verzekeringen aan van waaruit u zelf in alle vrijheid en naargelang uw behoeften een eigen verzekeringspakket kan samenstellen.

  • Flexibel

Uw behoeften betreffende verzekeringen kunnen morgen heel anders zijn dan vandaag. De formule evolueert mee met de behoeften van de markt waarbij u als klantautomatisch geniet van de verbeteringen aangebracht in het productengamma.

> Ontdek wat wij u verder te bieden hebben in onze brochure