Contact

Voor algemene vragen, inlichtingen, brochures :

Belfius Verzekeringen
Galileelaan 5
B-1210 Brussel
TEL : 02 286 76 11

Offerte aanvragen

Een offerte met berekening van premies kan u steeds aanvragen via uw consultant of relatiebeheerder.
Via de contactpagina’s van www.belfius-verzekeringen.be, waar u de lijst met deze contactpersonen kan raadplegen.

Beschrijving schaderegelingproces

Heeft u, als verzekeringnemer of verzekerde, vragen voorafgaand aan de opening van een schadedossier, dan kan u contact opnemen met Contactcenter.
Contactcenter is elke werkdag ter beschikking tussen 8 en 18 uur op het nummer 02/286.74.36. Indien u documenten wenst te faxen naar Contactcenter kan dit op het nummer 02/286.70.20 
De blanco aangifteformulieren en eventuele medische attesten worden u graag door hen bezorgd.

Ombudsdienst

Indien u niet tevreden bent, horen wij dat graag. Voor een klacht kan u in de eerste plaats terecht bij uw consultant, relatiebeheerder of polisbeheerder.

Is dat antwoord niet voldoende, aarzel dan niet u te wenden tot de Klachtendienst van Belfius Verzekeringen, Galileelaan 5 te 1210 Brussel of via e-mail: klachten@belfius-insurance.be.

U vindt bij de voormelde contacten onvoldoende gehoor? Dan kunt u zich steeds wenden tot de de “Ombudsdienst van de Verzekeringen”, de Meeûssquare 35, in 1000 Brussel, of per e-mail: info@ombudsman.as.

U vindt alle informatie over deze instantie onder de volgende link: http://www.ombudsman.as.Webmaster

Heeft u opmerkingen over de inhoud van deze site, zijn gebruiksvriendelijkheid of eventuele technische problemen? Heeft u vragen, inlichtingen of bedenkingen? Stuur ons een e-mail : webmaster@belfius-insurance.be